Cannelloni cu legume si telemea

Printeaza

Cannelloni cu legume si telemea din: ulei de masline, ceapa, usturoi, vanata, rosii, foi de lasagna, smantana, cascaval, telemea, branza de vaci, mozzarella si busuioc.

Ingrediente:Cannelloni cu legume si telemea

  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa tocata
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • 1 vanata curatata de coaja si taiata cuburi
  • 400 g rosii tocate in suc
  • un praf de zahar
  • 300 g foi de lasagna proaspete
  • 200 ml smantana
  • 100 g cascaval razuit
  • 100 g telemea, sfaramata
  • 100 g branza de vaci
  • 125 g mozzarella, razuita
  • frunze de busuioc, pentru ornat

 

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200C.

Incinge uleiul si prajeste cateva minute. Adauga usturoiul, vanata si prajeste 5 minute; adauga rosiile, zaharul, sare si piper. Fierbe inabusit 4-5 minute.

Intinde o lingura de compozitie in vas. Pune cateva linguri de compozitie pe o foaie de lasagna si ruleaza pe lungime. Asaza in vas si pereta procedeul. Incalzeste smantana si adauga branzeturile (mai putin mozzarella), pe foc.

Toarna sosul, pune mozzarella, busuioc si da la cuptor 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.