Cannelloni cu linte si spanac
PrinteazaCannelloni cu linte si spanac din: linte, spanac, rosii pasate, cannelloni, praz, usturoi, parmezan, patrunjel, sare, piper.
- 400 g linte
- 200 g spanac congelat
- 1 cutie de roşii pasate
- 1 cutie de cannelloni
- 1 fir de praz
- 3 căţei de usturoi
- 150 g caşcaval sau parmezan
- pătrunjel pentru decor
- sare
- piper
Mod de preparare:
Incălzeşti cuptorul la 190°C. Căleşti în puţin ulei partea albă a prazului şi căţeii de usturoi. Adaugi spanacul congelat, lintea hidratată peste noapte, 2/3 din sosul de roşii şi puţină apă. Laşi lintea să fiarbă, apoi sărezi şi condimentezi după gust.
Ungi cu unt un vas termorezistent şi aşezi pe un rând cannelloni umpluţi cu amestecul de linte. Stropeşti cu restul de pastă de roşii şi presari caşcaval. Acoperi cu folie de aluminiu şi coci 15 minute, apoi âlte 20 de minute fără folie.
Presari pătrunjel la final.
Pofta buna!