Cannelloni cu morcovi
PrinteazaCannelloni cu morcovi din: cannelloni, branza, morcovi, ou, smantana, malsine, unt, ulei, sare, piper.
- 12 cannelloni (aproximativ 180 g)
- 270 g brânză dulce
- 100 g morcovi
- 2 linguri seminţe de in
- 1 ou
- 250 ml smântână pentru gătit
- 1 ceapă
- 1 lingură mărar tocat
- 60 g măsline
- 1 lingură unt pentru uns tava
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Inăbuşi în 2 linguri ulei şi puţină apă morcovii tăiaţi cuburi şi ceapa tocată. Hidratezi seminţele de in în apă fierbinte, pentru 40 de minute.
Mixezi brânza cu oul, morcovii, ceapa, mărarul, măslinele tăiate rondele, inul bine scurs, apoi condimentezi cu sare şi piper după gust.
Umpli cannelloni cu amestecul, folosind o linguriţă, apoi le aşezi în 2 straturi, într-o tăviţă de cozonac, în prealabil unsă cu unt. Torni smântână amestecată cu puţină sare şi coci la foc mediu, aproximativ 45 de minute.
Tai porţii după ce s-a mai răcit.
Pofta buna!