Cannelloni cu morcovi

Printeaza

Cannelloni cu morcovi din: cannelloni, branza, morcovi, ou, smantana, malsine, unt, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Cannelloni cu morcovi

  • 12 cannelloni (aproximativ 180 g)
  • 270 g brânză dulce
  • 100 g morcovi
  • 2 linguri seminţe de in
  • 1 ou
  • 250 ml smântână pentru gătit
  • 1 ceapă
  • 1 lingură mărar tocat
  • 60 g măsline
  • 1 lingură unt pentru uns tava
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Inăbuşi în 2 linguri ulei şi puţină apă morcovii tăiaţi cuburi şi ceapa tocată. Hidratezi seminţele de in în apă fierbinte, pentru 40 de minute.

Mixezi brânza cu oul, morcovii, ceapa, mărarul, măslinele tăiate rondele, inul bine scurs, apoi condimentezi cu sare şi piper după gust.

Umpli cannelloni cu amestecul, folosind o linguriţă, apoi le aşezi în 2 straturi, într-o tăviţă de cozonac, în prealabil unsă cu unt. Torni smântână amestecată cu puţină sare şi coci la foc mediu, aproximativ 45 de minute.

Tai porţii după ce s-a mai răcit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.