Cannelloni cu pui si sos de rosii

Printeaza

Cannelloni cu pui si sos de rosii din: cannelloni, carne de pui, rosii, smantana sau iaurt, ceapa, morcovi, ardei, vin alb, ou, ulei de masline, parmezan, patrunjel.

Ingrediente:Cannelloni_cu_pui_si_sos_de_rosii

  • 250 g cannelloni
  • 500 g carne tocată de pui
  • 400 g roşii decojite tăiate cubuleţe
  • 250 ml smântână sau iaurt
  • 1 ceapă mică
  • 2 morcovi raşi
  • 2 cepe verzi
  • 1 ardei iute
  • 4 linguri vin alb
  • 1 ou
  • ulei măsline
  • 2 linguri parmezan ras
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Se pun cannelloni pe foc în apă fiartă cu puţină sare. Sunt gata când se ridică la suprafaţă, se iau cu o spumieră şi se pun la scurs pe un şerveţel.

Se călesc ceapa, ardeiul iute, tocate mărunt şi morcovul dat prin răzătoarea mică. Se adaugă roşiile, pătrunjelul, vinul şi un vârf de linguriţă de sare şi se lasă pe foc 10 minute.

Separat, se amestecă bine carnea de pui tocată cu oul bătut, cu ceapa verde şi smântână şi se condimentează cu sare şi piper alb proaspăt râşnit. Cu această compoziţie se umplu rulourile.

Se unge o tavă cu ulei de măsline, se toarnă jumătate din sosul de roşii, se aşază cannelloni umplute, unul lângă altul, se toarnă restul de sos, iar deasupra se pune parmezanul ras şi se bagă în cuptorul încins.

Cannelloni cu pui si sos de rosii

Cannelloni_cu_pui_si_sos_de_rosii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.