Cannelloni cu spanac si umplutură cremoasă de branză
PrinteazaO reteta absolut delicioasa de cannelloni cu spanac, branza ricotta, sare, oua, piper, nuscoara, sos de rosii si branza telemea rasa.
- 300 g brânză ricotta sau cremă de brânză
- 400 g spanac
- sare
- 3 ouă
- piper
- nucşoară
- 12 cannelloni
- 400 ml sos de roşii
- 100 g brânză telemea, rasă
Mod de preparare:
Scurgeţi brânza într-o strecurătoare. Intre timp, spălaţi spanacul. Fierbeţi-l circa 3 minute în apă cu sare. Răsturnaţi-l într-o strecurătoare, turnaţi apă rece peste el, apoi tocaţi-l. Amestecaţi ricotta cu gălbenuşurile, sarea, piperul şi nucşoara.
Adăugaţi spanacul şi omogenizaţi. 3 încingeţi cuptorul la 200°C. Puneţi amestecul cu brânză într-un dispozitiv pentru şpriţat şi umpleţi cannelloni. Aşezaţi-i apoi într-o formă de sufleu, unsă, în prealabil, cu grăsime şi turnaţi deasupra lor sosul de roşii.
Aşezaţi totul pe al doilea nivel de jos al cuptorului şi coaceţi cca. 35 de minute. Cu 15 minute înainte de final, presăraţi brânza rasă.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- cannelloni cu spanac si branza
- cannelloni cu spanac
- cannelloni cu branza si spanac
- reteta cannelloni cu spanac si branza