Cannelloni cu vinete, branza si usturoi
PrinteazaCannelloni cu vinete, branza si usturoi din: cannelloni, rosii, sos de branza, mozzarella, vinete, usturio, ceapa, ulei de masline, busuioc, zahar, sare, piper.
- 12 paste cannelloni
- 400 g roşii la conservă
- 500 g sos de brânză pentru gătit
- 125 g mozzarella
- 2 vinete
- 1 căţel de usturoi
- 1 ceapă
- 1 lingură ulei de măsline
- 5 frunze de busuioc
- 1 vârf linguriţă de zahăr
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-o oală pui la fiert 4 litri de apă, iar după ce dă în clocot, adaugi sare şi cannelloni, apoi laşi pe foc timp de 4 minute.
Păstrezi pastele cannelloni acoperite cu un şervet de bucătărie curat şi umed, să nu se usuce.
Intr-o tigaie pui uleiul şi căleşti ceapa tocată mărunt, apoi adaugi usturoiul zdrobit, bucăţile de vânătă şi laşi 5 minute pe foc.
Pui sosul de roşii, sare, piper şi un vârf de linguriţă de zahăr. Mai laşi pe foc până se înmoaie vinetele.
Umpli cannelloni cu această compoziţie, le aşezi în tavă, torni sosul de brânză, pui 3 dâre de sos de roşii, presari mozzarella deasupra şi aşezi frunze de busuioc, din loc în loc.
Laşi tava în cuptorul preîncălzit, în jur de 30 de minute.
Cannelloni cu vinete, branza si usturoi
Pofta buna!