Cannelloni din clatite
PrinteazaO reteta de Caneloni din clatite din: carne tocta de vita, ceapa, usturoi, rosii in suc, clatite, chilli, supa de vita si bulion.
- 500 g carne tocata de vita
- 1 ceapa mare, tocata marunt
- 2 catei de usturoi, zdrobiti
- 1 conserva de 400 g rosii in suc, taiate bucati
- 8 clatite – cumparate de-a gata
- 100 g cascaval, razuit
- un praf de chilli
- 6 linguri de supa concentrata de vita, din 1/2 cub
- 2 linguri bulion
Mod de preparare:
Intr-un vas, prăjeşte 10 minute carnea combinată cu ceapa tocată. Adaugă praful de chili, usturoiul, supa concentrată, bulionul si sucul de roşii (din conservă). Fierbe 10 minute, până când lichidul se absoarbe. Preîncălzeşte cuptorul la semnul 7/220 C.
Distribuie carnea pe clătite în cantităţi egale şi apoi rulează-le pe fiecare. Aşazâ-le în vas rezistent la cuptor şi toarnă deasupra roşiile tocate. Presară caşcavalul şi dă la cuptor 10 minute, până când acesta se topeşte şi se rumeneşte. Serveşte cu salată verde.
Caneloni din clatite
Pofta buna!