Cannelloni cu mozzarella si parmezan din: ceapa, usturoi, ulei de masline, rosii pasate, sare, piper, zahar, oregano, ricotta, mozzarella, parmezan, ou, patrunjel, cannelloni.
Ingrediente:
1 ceapa mare
3 catei de usturoi
3 linguri ulei de masline
400 g rosii pasate
sare
piper
zahar
1 lingurita oregano uscat
600 g ricotta
100 g mozzarella rasa
100 g parmezan ras
1 ou
1 lingura patrunjel tocat
12 cannelloni
Mod de preparare:
Se curăţă ceapa şi usturoiul; se toacă. Se călesc în ulei încins; se adaugă roşiile şi se condimentează cu sare, piper, zahăr şi oregano.
Se lasă să fiarbă la foc moale 10-15 min. Se încinge cuptorul la 180°C.
Se amestecă ricotta cu jumătate din cantitatea de mozzarella, parmezan, ou şi pătrunjel; se sărează şi se piperează.
Se aşază într-o pungă-şpriţ şi se şpriţează în cannelloni.
Cannelloni se aşază unele lângă altele într-o formă de sufleu unsă; se stropesc cu suc de roşii şi se presară restul de mozzarella; se coace 35 de minute.
Cannelloni cu legume si telemea din: ulei de masline, ceapa, usturoi, vanata, rosii, foi de lasagna, smantana, cascaval, telemea, branza de vaci, mozzarella si busuioc. Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 1 ceapa tocata 1 catel de usturoi zdrobit 1 vanata curatata de coaja si taiata cuburi 400 g rosii tocate in suc un praf […]
Cannelloni cu bacon din: cannelloni, bacon, ardei, ceapa, pasta de rosii, ulei, parmezan, sare, piper, leustean. Ingrediente: 8 bucăţi de cannelloni 2 felii subţiri de bacon 3 ardei graşi 1 ceapă 3 linguri cu pastă de roşii 2 linguri cu ulei 100 g parmezan 3 fire de leuştean sare piper Mod de preparare: Taie în […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.