Cannelloni cu legume si telemea din: ulei de masline, ceapa, usturoi, vanata, rosii, foi de lasagna, smantana, cascaval, telemea, branza de vaci, mozzarella si busuioc. Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 1 ceapa tocata 1 catel de usturoi zdrobit 1 vanata curatata de coaja si taiata cuburi 400 g rosii tocate in suc un praf […]
Cannelloni cu parmezan
PrinteazaCannelloni cu parmezan din: cannelloni, branza de vaci, ceapa, masline, castravete, ou, unt, fulgi de chilli, parmezan, marar, sare, piper.
- 12 tuburi de cannelloni
- 500 g brânză de vaci
- câteva fire de ceapă verde
- 100 g măsline verzi
- 1 castravete murat
- 1 ou
- 50 g unt topit
- fulgi de chilli
- puţin parmezan ras
- sare
- piper
- mărar pentru decor
Mod de preparare:
Pune într-un bol brânza le vaci, ceapa tăiată, castravetele mărunţit, măslinele tocate, oul, chilli, puţin mărar, sarea şi piperul.
Amestecă toate ingredientele pentru a se întrepătrunde aromele. Fierbe cannelloni conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
Umple tuburile cu amestecul de brânză, fără să îndeşi. Unge cu unt o tavă ceramică. Aşază cannelloni, stropeşte-i cu unt topit şi dă-i la cuptor maximum un sfert de oră.
Scoate-i şi lasă-i câteva minute să se odihnească. La servire, presară parmezan, chilli şi mărar proaspăt.
Cannelloni cu parmezan
Pofta buna!
poate iti place si:
Cannelloni cu bacon
Cannelloni cu bacon din: cannelloni, bacon, ardei, ceapa, pasta de rosii, ulei, parmezan, sare, piper, leustean. Ingrediente: 8 bucăţi de cannelloni 2 felii subţiri de bacon 3 ardei graşi 1 ceapă 3 linguri cu pastă de roşii 2 linguri cu ulei 100 g parmezan 3 fire de leuştean sare piper Mod de preparare: Taie în […]
Pofta buna!