Cannelloni cu pui si smantana

Printeaza

Cannelloni cu pui si smantana din: cannelloni, piept de pui, oua, ceapa, smantana, cascaval, ulei, sare, suc de roşii, muguri de pin.

Cannelloni_cu_pui_si_smantana

Ingrediente:

  • 1 cutie cannelloni
  • 3 felii piept de pui
  • 1 gălbenuş
  • 1 ceapă
  • 3 linguri smântână
  • 2 linguri caşcaval
  • 3 linguri ulei
  • sare

Pentru sos:

  • 300 ml suc de roşii
  • o lingură muguri de pin

Mod de preparare:

Ceapa tocată se pune la călit în ulei si, după ce s-a înmuiat, se adaugă puiul tăiat cubuleţe cât mai mici. Se presară sare si se lasă până ce îşi schimbă culoarea.

Se trec ceapa şi carnea prin maşina de tocat şi apoi se adaugă gălbenuşul, smântâna şi o lingură de caşcaval. Se umplu tuburile de paste şi se aşază într-o tavă de cuptor.

Se toarnă sucul de roşii şi se lasă 35 de minute la cuptor, apoi se scoate tava, se presară restul de caşcaval şi mugurii de pin şi se mai lasă 5 minute la cuptor.

Cannelloni cu pui si smantana

Cannelloni_cu_pui_si_smantana

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.