Cannelloni cu bacon din: cannelloni, bacon, ardei, ceapa, pasta de rosii, ulei, parmezan, sare, piper, leustean. Ingrediente: 8 bucăţi de cannelloni 2 felii subţiri de bacon 3 ardei graşi 1 ceapă 3 linguri cu pastă de roşii 2 linguri cu ulei 100 g parmezan 3 fire de leuştean sare piper Mod de preparare: Taie în […]
Cannelloni cu ricotta
PrinteazaCannelloni cu ricotta din: cannelloni, ricotta, dovlecel, cascaval, suc de rosii, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- o cutie paste cannelloni
- 250 g ricotta sau brânză de vaci
- un dovlecel
- 50 g caşcaval ras
- 250 ml suc de roşii
- 2-3 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tuburile de paste se fierb 10 minute şi apoi se lasă la scurs.
Dovlecelul se trece prin râzătoare, se lasă la scurs şi apoi se amestecă bine cu brânza. Se potriveşte gustul de sare şi piper.
Cu o linguriţă se umplu tuburile de paste şi se aşază în vasul de cuptor uns cu ulei.
Se toarnă sucul de roşii şi se lasă la cuptor pentru 35 de minute. In ultimele 10 minute se presară caşcavalul ras.
Cannelloni cu ricotta
Pofta buna!
Cannelloni cu branza si vinete
Cannelloni cu branza si vinete din: ulei, ceapă, usturoi, vinete, roşii la conservă, sare, piper, zahar, cannelloni, mozzarella, busuioc. Ingrediente: 1 lingură cu ulei de măsline 1 ceapă tocată 1 căţel de usturoi tocat 1 vânătă tăiată bucăţi 400 g roşii la conservă sare şi piper negru proaspăt măcinat puţin zăhar 12 tuburi de cannelloni 500 g sos de brânză pentru […]