Cannelloni cu sos si branza

Printeaza

Cannelloni cu sos si branza din: pasta de tomate, oregano, vin, spanac, seminte de floarea soarelui, urda, branza brie, ou, nucsoara, cannelloni si branza cedar.

 

Ingrediente:

  • 700 g pasta de tomate
  • 1 1⁄2lingurita oregano
  • 150 ml vin alb sec sau supa concentrata de legume
  • 250 g spanac
  • 50 g seminte de floarea soarelui
  • 250 g urda
  • 100 g branza Brié
  • 1 ou
  • un praf de nucsoara
  • 8 cannelloni (paste tubulare care pot fi umplute)
  • 50 g branza Cedar

 

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 5/190°C. Incalzeste usor 700 g pasta de tomate, apoi  adauga 1 1⁄2lingurita oregano si 150 ml vin alb sec sau supa concentrata de legume.

Asezoneaza si lasa sa dea in clocot. Apoi fierbe mocnit 15 min.

Intre timp, pune 250 g spanac intr-o cratita, cu 2 linguri de apa, acopera cu capac si fierbe la foc potrivit 2-3 min, pana se inmoaie.

Scurge bine spanacul printr-o sita. Toaca-l grosier, apoi incorporeaza 50 g seminte de floarea soarelui, 250 g urda, 100 g branza Brié, maruntita, 1 ou si un praf de nucsoara.

Asezoneaza bine. Imparte umplutura in 8 si umple cu ea 8 cannelloni (paste tubulare care pot fi umplute).

Toarna jumatate de sos intr-un vas Jena de 2 l, pune cannelloni si acopera cu restul de sos.

Presara 50 g branza Cedar si coace 30-35 min.

Cannelloni cu sos si branza

Pofta buna!

 

 

 

Cannelloni cu branza si vinete

Cannelloni cu branza si vinete

Cannelloni cu branza si vinete din: ulei, ceapă, usturoi, vinete, roşii la conservă, sare, piper, zahar, cannelloni, mozzarella,  busuioc. Ingrediente: 1 lingură cu ulei de măsline 1 ceapă tocată 1 căţel de usturoi tocat 1 vânătă tăiată bucăţi 400 g roşii la conservă sare şi piper negru proaspăt măcinat puţin zăhar 12 tuburi de cannelloni 500 g sos de brânză pentru […]

 

Cannelloni in sos de spanac

Cannelloni in sos de spanac

Cannelloni in sos de spanac din: spanac, unt, faina, smantana, sare, piper, nucsoara, parmezan, pesmet, cannelloni, sunca de praga si cascaval. Ingrediente: 400 g spanac congelat 1 lingura unt 1 lingurita faina 250 g smantana sare piper nucsoara rasa 100 g parmezan ras 2-3 linguri pesmet 16 paste cannelloni 4 felii sunca de Praga 100 […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.