Cannelloni cu branza si vinete din: ulei, ceapă, usturoi, vinete, roşii la conservă, sare, piper, zahar, cannelloni, mozzarella, busuioc. Ingrediente: 1 lingură cu ulei de măsline 1 ceapă tocată 1 căţel de usturoi tocat 1 vânătă tăiată bucăţi 400 g roşii la conservă sare şi piper negru proaspăt măcinat puţin zăhar 12 tuburi de cannelloni 500 g sos de brânză pentru […]
Cannelloni cu sos si branza
PrinteazaCannelloni cu sos si branza din: pasta de tomate, oregano, vin, spanac, seminte de floarea soarelui, urda, branza brie, ou, nucsoara, cannelloni si branza cedar.
- 700 g pasta de tomate
- 1 1⁄2lingurita oregano
- 150 ml vin alb sec sau supa concentrata de legume
- 250 g spanac
- 50 g seminte de floarea soarelui
- 250 g urda
- 100 g branza Brié
- 1 ou
- un praf de nucsoara
- 8 cannelloni (paste tubulare care pot fi umplute)
- 50 g branza Cedar
Mod de preparare:
Preincalzeste cuptorul la 5/190°C. Incalzeste usor 700 g pasta de tomate, apoi adauga 1 1⁄2lingurita oregano si 150 ml vin alb sec sau supa concentrata de legume.
Asezoneaza si lasa sa dea in clocot. Apoi fierbe mocnit 15 min.
Intre timp, pune 250 g spanac intr-o cratita, cu 2 linguri de apa, acopera cu capac si fierbe la foc potrivit 2-3 min, pana se inmoaie.
Scurge bine spanacul printr-o sita. Toaca-l grosier, apoi incorporeaza 50 g seminte de floarea soarelui, 250 g urda, 100 g branza Brié, maruntita, 1 ou si un praf de nucsoara.
Asezoneaza bine. Imparte umplutura in 8 si umple cu ea 8 cannelloni (paste tubulare care pot fi umplute).
Toarna jumatate de sos intr-un vas Jena de 2 l, pune cannelloni si acopera cu restul de sos.
Presara 50 g branza Cedar si coace 30-35 min.
Cannelloni cu sos si branza
Pofta buna!
Cannelloni cu branza si vinete
Cannelloni in sos de spanac din: spanac, unt, faina, smantana, sare, piper, nucsoara, parmezan, pesmet, cannelloni, sunca de praga si cascaval. Ingrediente: 400 g spanac congelat 1 lingura unt 1 lingurita faina 250 g smantana sare piper nucsoara rasa 100 g parmezan ras 2-3 linguri pesmet 16 paste cannelloni 4 felii sunca de Praga 100 […]
Pofta buna!