Cannelloni cu sos Roquefort

Printeaza

Cannelloni cu sos Rooquefort din: cannelloni, spanac, jambon afumat, branza Roquefort, smantana, unt, nucsoara, sare si piper.

Ingrediente:

  • 12 cannelloni
  • 500 g spanac (frunze) con­gelat
  • 200 g jambon afumat
  • 100 g nuci verzi
  • 200 g brânză Roquefort
  • 300 ml smântână lichidă
  • 30 g unt
  • 1 praf de nucşoară
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Decongelaţi spanacul în cuptorul cu microunde sau la foc mic, într-o tigaie adâncă.

Stoarceţi-I bine, în mâini, şi tocaţi-1 grosier. Zdrobiţi nucile. Tăiaţi jambonul în şuviţe subţiri. Preîncălziţi cuptorul la 180’C (treapta 6).

Amestecaţi spanacul cu jambonul, într-un castron, iar apoi încorporaţi

jumătate din nuci şi din smântână. Săraţi, piperaţi, după care adăugaţi nucşoara.

Umpleţi cannelloni cu acest preparat şi aşezaţi-le într-o tavă unsă cu unt.

încălziţi brânza într-o cratiţă, împre­ună cu restul de smântână, ameste­caţi cu o spatulă de lemn, pentru a obţine un sos omogen.

Turnaţi peste cannelloni, presăraţi restul de nuci, iar apoi puneţi tava la cuptor, pentru 25 min. Serviţi imediat ce aţi scos preparatul din cuptor.

Cannelloni cu sos Roquefort

Cannelloni cu sos Roquefort

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.