Ceai de Portocale Rosii – o bautura delicioasa si revitalizanta, perfecta pentru orice moment al zilei. Cu aroma sa intensa si gustul sau usor acrisor, acest ceai nu doar ca te va incalzi in zilele reci, dar iti va oferi si o explozie de vitamine si antioxidanti. Este ideal pentru cei care doresc sa se […]
Cannelloni in sos de spanac
PrinteazaCannelloni in sos de spanac din: spanac, unt, faina, smantana, sare, piper, nucsoara, parmezan, pesmet, cannelloni, sunca de praga si cascaval.
Ingrediente:
- 400 g spanac congelat
- 1 lingura unt
- 1 lingurita faina
- 250 g smantana
- sare
- piper
- nucsoara rasa
- 100 g parmezan ras
- 2-3 linguri pesmet
- 16 paste cannelloni
- 4 felii sunca de Praga
- 100 g cascaval ras
Mod de preparare:
Cannelloni in sos de spanac: încinge cuptorul la 180°C.
unge o formă de sufleu. Se prepară spanacul, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se topeşte untul şi se adaugă făina; se stinge cu 200 g smântână şi se lasă să fiarbă cca 5 min., amestecând.
condimentează cu sare, piper şi nucşoară; se adaugă parmezan, pesmet şi smântână.
Cannelloni se umplu cu spanac şi se aşază în forma de sufleu. Se taie cuburi şunca şi se aşază peste cannelloni, cu sosul de brânză.
repartizează deasupra caşcaval ras.
Se coc la cuptor timp de 30 de minute.
Pofta buna!
Pui cu Piure de Păstârnac și Cartofi Dulci
Pui cu Piure de Păstârnac și Cartofi Dulci – Daca esti in cautarea unei retete savuroase si sanatoase pentru cina, puiul cu piure de pastarnac si cartofi dulci este alegerea perfecta. Aceasta combinatie delicioasa imbina gustul suculent al puiului cu dulceața naturala a cartofilor dulci si textura cremoasa a pastarnacului. Ideal pentru o cina in familie […]