Cannelloni cu spanac

Printeaza

Cannelloni cu spanac din: cannelloni, spanac, branza ricotta, sos de rosii, unt, nucsoara, sare, piper, ulei de masline.

Ingrediente:Cannelloni_cu_spanac

  • 500 g cannelloni
  • 1 kg spanac
  • 250 g branza ricotta
  • 200 ml sos de rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 25 g unt
  • nucsoara
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

 

Mod de preparare:

Spală şi opăreşte spanacul, scurge-l, toacă-l cât mai mărunt. Pune-l la călit în puţin ulei.

Spre final, adaugă usturoiul zdrobit şi potriveşte gustul de sare şi piper. Lasă să se răcorească, apoi încorporează brânza zdrobită şi nucşoară.

Umple cu grijă tuburile de cannelloni şi aşază-le într-un vas termorezistent uns cu unt. Toarnă deasupra ouăle, sosul de roşii.

Lasă la cuptor, la foc moderat, 40-50 de minute.

Cannelloni cu spanac

Cannelloni_cu_spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.