Cannelloni cu spanac
PrinteazaCannelloni cu spanac din: cannelloni, spanac, branza ricotta, sos de rosii, unt, nucsoara, sare, piper, ulei de masline.
- 500 g cannelloni
- 1 kg spanac
- 250 g branza ricotta
- 200 ml sos de rosii
- 2 catei de usturoi
- 25 g unt
- nucsoara
- sare
- piper
- ulei de masline
Mod de preparare:
Spală şi opăreşte spanacul, scurge-l, toacă-l cât mai mărunt. Pune-l la călit în puţin ulei.
Spre final, adaugă usturoiul zdrobit şi potriveşte gustul de sare şi piper. Lasă să se răcorească, apoi încorporează brânza zdrobită şi nucşoară.
Umple cu grijă tuburile de cannelloni şi aşază-le într-un vas termorezistent uns cu unt. Toarnă deasupra ouăle, sosul de roşii.
Lasă la cuptor, la foc moderat, 40-50 de minute.
Cannelloni cu spanac
Pofta buna!