Cannelloni cu spanac şi muguri de pin

Printeaza

Cannelloni cu spanac şi muguri de pin: rulouri cannelloni, sare, spanac, bacon, ceapa, unt, smantana, piper, lapte, faina, muguri de pin, nucsoara, parmezan.

Ingrediente:Cannelloni_cu_spanac_si_muguri_de_pin.png

  • 250 g rulouri cannelloni
  • sare
  • 600 g spanac
  • 150 g bacon
  • 1 ceapă
  • 3 linguri unt
  • 100 g smântână
  • piper
  • 50 g muguri de pin
  • 2 linguri făină
  • 500 ml lapte
  • nucşoară
  • 100 g parmezan ras
  • unt pentru tavă

 

Mod de preparare:

Pastele se fierb, se clătesc şi se scurg. Spanacul se spală bine. Baconul se taie bucăţele.

Ceapa se toacă şi se căleşte în 1 lingură de unt, 3 minute. Se adaugă spanacul, smântână, ba­conul, sare, piper si se amestecă.

Mugurii de pin se călesc până devin aurii, într-o tigaie fără ulei. Se unge o tavă cu unt.

Se umplu canelloni cu spanacul şi se pun în tavă.

Se topeşte res­tul de unt şi se toarnă şi făina, amestecând şi se adaugă treptat laptele.

Se lasă la foc mediu, amestecând, până dă într-un clocot. Se servesc cu mugurii de pin şi sosul alb şi parmezan ras.

Cannelloni cu spanac şi muguri de pin

Cannelloni_cu_spanac_si_muguri_de_pin.png

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Cannelloni cu pui, spanac si ciuperci

Cannelloni cu pui, spanac si ciuperci

Cannelloni cu pui, spanac si ciuperci din: cannelloni, carne de pui, scortisoara, fulgi de ardei rosu, ulei de masline, ciuperci, usturoi, branza ricotta, patrunjel, rosii, smantana, sare grunjoasa, piper, patrunjel si parmezan. Ingrediente: 1 cutie cannelloni 500 g carne pui 1 lingurita scortisoara 1 varf de cuțit fulgi de ardei rosu 1 lingura ulei de […]

 

Cannelloni in sos de spanac

Cannelloni in sos de spanac

Cannelloni in sos de spanac din: spanac, unt, faina, smantana, sare, piper, nucsoara, parmezan, pesmet, cannelloni, sunca de praga si cascaval. Ingrediente: 400 g spanac congelat 1 lingura unt 1 lingurita faina 250 g smantana sare piper nucsoara rasa 100 g parmezan ras 2-3 linguri pesmet 16 paste cannelloni 4 felii sunca de Praga 100 […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.