Cannelloni cu spanac

Printeaza

Cannelloni cu spanac din: ceapa, usturoi, ulei, spanac, supa, sare, piper, nucsoara, faina, unt, lapte, branza de capra, coaja si suc de lamaie, ciuperci brune, busuioc, smantana, cannelloni si parmezan.

 

Ingrediente:

  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 600 g spanac tocat congelat
  • 1 lingura supa deshidratata
  • sare
  • piper
  • nucsoara rasa
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri unt
  • 500 ml lapte
  • 350 g branza proaspata de capra
  • coaja rasa si sucul de la 1 lamaie
  • 200 g ciuperci brune
  • 1 legatura busuioc
  • 80 g smantana
  • 250 g cannelloni
  • 4 linguri parmezan ras

 

 

Mod de preparare:

Se toacă ceapa şi usturoiul şi se călesc în ulei. Se adaugă spanac şi supă şi se lasă să se decongeleze.

Se condimentează cu sare, piper şi nucşoară. 2 Se căleşte făina în unt încins.

Se toarnă laptele şi se dă în fiert, amestecând; se lasă să fiarbă la foc mic 10 min.

Se înglobează 100 g brânză proaspătă, 1 vârf de cuţit coajă de lămâie şi 1-2 linguri suc de lămâie.

Se condimentează. 3 Se încinge cuptorul la 200°C. Se taie ciupercile, iar verdeaţa se toacă.

Se adaugă la compoziţia de spanac 1/2 linguriţă coajă de lămâie, 250 g brânză, smântână, ciuperci şi verdeţuri; se sărează şi se piperează. Cu această compoziţie se umplu cannelloni.

Pe fundul formei se repartizează o cantitate mică de sos de brânză; deasupra se aşază pastele şi se stropesc cu sos.

Se presară cu parmerzan; se coace 40 min.

Cannelloni cu spanac

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Asta-mi place

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.