Cannelloni cu sparanghel si ricotta din: cannelloni, mix de legume, sparanghel, crema de branza, smantana, unt, vin alb, usturoi, busuioc, sare, piper.
Ingrediente:
12 tuburi de cannelloni
400 g mix de legume
2-3 fire de ceapă verde
1-2 fire de sparanghel
300 g ricotta sau cremă de brânză
300 g smântână
100 g parmezan
100 g unt
100 ml vin alb
1 cățel de usturoi
busuioc
sare
piper
Mod de preparare:
Sotează în jumătate din cantitatea de unt mixul de legume (morcovi, dovlecei, vânătă, ardei gras) și usturoiul feliat.
Încinge restul de unt într-o tigaie și călește ceapa tocată mărunt. Adaugă smântâna și vinul și lasă să dea câteva clocote.
Pune într-un castron legumele solate, ricotta sau crema de crema de brânză, busuioc după gust, sare și piper, jumătate din cantitatea de parmezan.
Umple apoi cannelloni cu acest amestec.
Așază cannelloni într-o tavă cu pereți mai înalți, pune deasupra sparanghelul tăiat potrivit opărit pentru un minut, toarnă deasupra sosul de smântână, presară parmezanul rămas și dă la cuptor pentru jumătate de oră.
Cannelloni cu morcovi din: cannelloni, branza, morcovi, ou, smantana, malsine, unt, ulei, sare, piper. Ingrediente: 12 cannelloni (aproximativ 180 g) 270 g brânză dulce 100 g morcovi 2 linguri seminţe de in 1 ou 250 ml smântână pentru gătit 1 ceapă 1 lingură mărar tocat 60 g măsline 1 lingură unt pentru uns tava 2 […]
Cannelloni umpluti cu usturoi din: paste, ailloli, branza, ulei. Ingrediente: paste ailloli branza ulei Mod de preparare: Fierberi pastele respectând instrucţiunile de pe ambalaj. Scurgeţi şi lăsaţi la răcit. Apoi umpleţi pastele cu ailloli amestecat cu brânză rasă, de preferinţă cheddar mediu sau puternic, sau cu caşcaval. Puneţi pastele într-un vas termorezistent pentru a […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.