Cannelloni cu sunca, branzeturi si sos de rosii din: cannelloni, brânză dulce, caş de oaie, parmezan, şuncă din piept de curcan, schweizer, ouă, sos de roşii, unt.
Ingrediente:
400 g cannelloni
100 g brânză dulce
100 g caş de oaie
50 g parmezan
100 g şuncă din piept de curcan
200 g schweizer
2 ouă
100 g sos de roşii
50 g unt
Mod de preparare:
Intr-un vas larg, pui la fiert apă cu puţină sare. Când apa clocoteşte, opăreşti cantităţi mici de cannelloni, pentru 2-3 minute.
Le scurgi şi le scufunzi imediat în apă rece.
Le scurgi din nou şi le aşezi pe un şervet curat de bucătărie.
Mixezi în blender sau treci prin maşina de tocat şunca, 100 g schweizer, brânza dulce şi caşul. Le amesteci cu ouăle bătute, sare şi piper după gust.
Umpli cannelloni cu această compoziţie şi le aşezi într-un vas uns cu, unt
. Le stropeşti cu sosul de roşii şi repartizezi uniform, peste cannelloni, restul de schweizer tăiat în felii şi parmezan ras.
Introduci tava în cuptorul încins, la foc iute, pentru 15-20 de minute.
Cannelloni cu branza si vinete din: ulei, ceapă, usturoi, vinete, roşii la conservă, sare, piper, zahar, cannelloni, mozzarella, busuioc. Ingrediente: 1 lingură cu ulei de măsline 1 ceapă tocată 1 căţel de usturoi tocat 1 vânătă tăiată bucăţi 400 g roşii la conservă sare şi piper negru proaspăt măcinat puţin zăhar 12 tuburi de cannelloni 500 g sos de brânză pentru […]
Cannelloni cu pui, spanac si ciuperci din: cannelloni, carne de pui, scortisoara, fulgi de ardei rosu, ulei de masline, ciuperci, usturoi, branza ricotta, patrunjel, rosii, smantana, sare grunjoasa, piper, patrunjel si parmezan. Ingrediente: 1 cutie cannelloni 500 g carne pui 1 lingurita scortisoara 1 varf de cuțit fulgi de ardei rosu 1 lingura ulei de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.