Cannelloni cu telemea si mozzarella
PrinteazaCannelloni cu telemea si mozzarella din: foi de lasagna, cascaval, oua, telemea, mozzarella, dovlecel, patrunjel, piper, rosii in bulion, ceapa, usturoi.
Ingrediente:
- 9 foi de lasagna
- 125 g cascaval
- 2 oua
- 450 g telemea
- 250 g mozzarella
- un dovlecel
- o legatura patrunjel
- piper
pentru sos:
- o conserva mare rosii in bulion
- o ceapa mica
- 2 catei de usturoi
- sare
- piper
- 3 linguri ulei
- o lingurita oregano
Mod de preparare:
Pentru sos, se mărunţesc roşiile din bulion, apoi piureul obţinut se pune într-o cratiţă i si se adaugă ceapa tocată, usturoiul, uleiul, i oregano, sarea si piperul. Se lasă să scadă.
Intre timp, se fierb foile de lasagna, se scurg şi se pun pe un şervet umezit.
Telemeaua se amestecă bine cu mozzarella rasă şi ouăle bătute, se adaugă dovlecelul tăiat mărunt, pătrunjelul şi piperul.
Se pune câte o lingură din acest amestec pe fiecare foaie de lasagna, se rulează şi se aşază vertical în vasul de cuptor tapetat cu un strat j de sos de roşii.
Se toarnă restul sosului, se presară caşcaval şi se coace 45 de minute.
Cannelloni cu telemea si mozzarella
Pofta buna!