Cannelloni cu carne din: cannelloni, carne tocata de vita, ceapa, usturoi, rosii pasate, cascaval, ulei, busuioc, sare, piper, patrunjel, lapte, unt, faina. Ingrediente: 13 bucati cannelloni 500 g carne tocata de vita 2 cepe 4 catei de usturoi 200 g rosii pasate 150 g cascaval 2 linguri ulei 1/2 lingurita busuioc uscat sare piper […]
Cannelloni umplute cu branza
PrinteazaCannelloni umplute cu branza din: cannelloni, ulei de masline, ardei dulci, branza, mozzarella, ou, frunze de busuioc, piper, sare, ceapa verde, rosii, usturoi.
- 500 g cannelloni fierte
- 2 linguri ulei de masline
- 2 ardei dulci
- 500 g branza
- 200 g mozzarella
- un ou
- 2,5 frunze de busuioc
- piper negru macinat
- sare
pentru sos:
- 400 g rosii
- un fir de ceapa verde
- 2 catei de usturoi
- 2,5 frunze de busuioc
Mod de preparare:
Pentru sos, rosiile se oparesc, se curata de pielita si se taie cubulete. Ceapa si usturoiul se taie cubulete mici.
Busuiocul se toaca. Rosiile taiate se amesteca cu ceapa si cu usturoiul si se inabusa.
Se adauga 2,5 g busuioc si se amesteca. Ardeiul dulce se taie cubulete mici. Branza se faramiteaza.
Ardeiul dulce se amesteca cu branza, oul, busuiocul; se pune sare si piper.
Amestecul obtinut se pune in cannelloni, asezate pe forma unsa cu unt, iar peste ele se toarna sos de tomate.
Se presara cascaval ras si se coc. La servire se portioneaza.
Cannelloni umplute cu branza
Pofta buna!