Cannelloni umplute cu branza si somon
PrinteazaCannelloni umplute cu branza si somon din: ou, galbenus, smantana, ricotta, sare, piper, marar, ceapa verde, foi de lasagna, somon afumat, parmezan.
- 1 ou
- 1 galbenus
- 150 ml smantana
- 300 g ricotta
- sare
- piper
- 2 fire marar
- 1 ceapa verde tocata
- 12 foi de lasagna refrigerate
- 200 g somon afumat
- 70 g parmezan ras
Mod de preparare:
Se unge cu ulei o formă de sufleu. Se bate cu telul oul, cu gălbenuşul şi 50 ml smântână; se înglobează ricotta, sare şi piper şi se pune deoarte o treime din compoziţie. In restul de compoziţie se adaugă mărar şi ceapă verde şi se repartizează pe foile de lasagna.
Se taie somonul bucăţi şi se repartizează pe foile de lasagna; se rulează. Se înglobează restul de smântână şi restul de parmezan în compoziţia de ricotta. Se aşază această compoziţie pe fundul formei de sufleu, se nivelează; se pun deasupra cannelloni umplute şi se toarnă restul de smântână.
Se coace totul 20 min. la cuptorul încins la 200 °C.
Cannelloni umplute cu branza si somon
Pofta buna!
As vrea sa incerc si eu niste cannelloni, sa vad cum sunt