Papaya, cunoscută științific ca Carica papaya, este originară din America Centrală și de Sud. Istoria sa se întinde pe mii de ani, fiind cultivată inițial de civilizațiile Maya și de popoarele indigene din regiune. Cristofor Columb a numit papaya “fructul îngerilor” datorită gustului său dulce și texturii […]
Cannelloni umplute cu sos bolognez
PrinteazaCannelloni umplute cu sos bolognez din: ceapa, zarzavat supa, ulei, carne de vita tocata, rosii pasate, boia de ardei iute, verdeturi tocate, sare, piper, faina, unt, lapte, nucsoara, paste cannelloni si cascaval.
Ingrediente:
- 1 ceapă
- 1 legătură zarzavat de supă
- 2 linguri ulei
- 500 g carne de vită tocată
- 750 g roşii pasate (cutie)
- boia de ardei iute
- 2 linguriţe verdeţuri tocate
- sare
- piper
- 2 linguri făină
- 2 linguri unt
- 300 ml lapte
- nucsoară rasă
- 300 g paste Cannelloni
- 100 g caşcaval ras
Mod de preparare:
curăţă şi se toacă ceapa. pregăteşte zarzavatul de supă şi se taie mărunt. prăjesc în ulei ceapa şi legurrîele.
Apoi se căleşte şi carnea tocată, până ce se fărâmiţează. adaugă 500 g din cantitatea de roşii şi se dă în clocot.
condimentează cu boia, verdeaţă, sare şi piper. ia vasul de pe foc. încinge cuptorul la 180°C. căleşte făina în unt; se toarnă laptele şi se lasă să fiarbă cca 5 min., amestecând. condimentează.
umplu cannelloni cu compoziţia de carne tocată şi se aşază într-o formă unsă. aşază deasupra restul de roşii, sosul bechamel şi caşcavalul; se dă la cuptor cca 40 min.
Cannelloni umplute cu sos bolognez
Pofta buna!
Răcitură de Curcan Aromatizată
carne de curcan, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, piper sare, usturoi. Ingrediente 1 kg carne de curcan (piept și aripi) 1 ceapă mare 2 morcovi 1 rădăcină de pătrunjel 2-3 frunze de dafin 3-4 boabe de piper negru Sare după gust 1 capătână de usturoi Mod de preparare […]
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/cannelloni-umplute-cu-sos-bolognez html