Cannelloni umplute cu spanac
PrinteazaCannelloni umplute cu spanac din: carne tocata, ceapa, usturoi, spanac, sare, oregano, branza telemea, ou, piper, cannelloni, unt, faina, vin, supa, smantana, parmezan si masline.
- 400 g carne tocata
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 250 g spanac
- sare
- 1 lingura oregano tocat
- 100 g branza telemea
- 1 ou
- piper
- 12 cannelloni
- 2 linguri unt
- 1 lingura faina
- 100 ml vin alb
- 200 ml supa
- 200 ml smantana
- 50 g parmezan ras
- 50 g masline negre fara samburi
Mod de preparare:
Se toacă ceapa şi usturoiul. Se opăreşte spanacul în apă cu sare. Se stoarce şi se toacă. într-un castron, se frământă carnea tocată cu spanac, ceapă, usturoi, oregano, 50 g brânză telemea zdrobită şi ou; se sărează şi se piperează.
Se umplu cannelloni cu acest amestec şi se aşază într-o formă de sufleu unsă.
Se încinge cuptorul la 180°C. Se căleşte făina în unt, se stinge cu vin şi supă şi se lasă să fiarbă la foc moale cca 2-3 min.
Se toarnă smântână şi se lasă să fiarbă până se îngroaşă sosul. Se sărează şi se toarnă peste cannelloni.
Se presară parmezan, măsline şi restul de telemea; se coace cca 45 de minute.
Cannelloni umplute cu spanac
Pofta buna!
Incoming search terms:
- cannelloni