Cannelloni umpluti cu carne

Printeaza

Cannelloni umpluti cu carne din: cannelloni, carne tocata de manzat, cascaval, unt, ou, usturoi, ceapa, ulei, busuioc, busuioc, rozmarin, vin, rosii decojite, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 12 tuburi de cannelloni
  • 300 g carne tocată de mânzat
  • 150 g caşcaval
  • 40 g unt
  • 1 ou
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 ceapă
  • 2 linguri cu bulion
  • busuioc verde
  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • 1/2 linguriţă cu rozmarin
  • 2 linguri cu vin alb sec
  • 1 cutie cu roşii decojite
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare Cannelloni umpluti cu carne:

Pune la încins uleiul de măsline, căleşte uşor usturoiul pisat şi scoate-l după ce s-a aurit. Adaugă rozmarinul şi carnea tocată.

Las-o la călit câteva minute. Toarnă vinul, bulionul, sare şi piper. Lasă pe foc până scade zeama, apoi dă cratiţa la o parte.

Intre timp, căleşte în unt ceapa tocată mărunt, adaugă roşiile tăiate cubuleţe, sărează şi piperează, iar după ce scade puţin, stinge focul.

Dă pe râzătoare caşcavalul şi pune jumătate din cantitate în carnea călită, împreună cu oul crud.

Amestecă bine.

Umple fiecare tub cu această compoziţie şi aşază-le într-un vas termorezistent.

Toarnă sosul de roşii şi dă la cuptor 35-40 de minute. Când sunt gata, presară deasupra restul de caşcaval ras şi câteva frunze de busuioc verde.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.