Cannelloni umpluţi cu brânză
PrinteazaCannelloni umpluţi cu brânză din: cannelloni, praz, dovlecel, ricotta, rosii decojite, branza de casa, cascaval, ulei vegetal, sare, piper si menta.
- 1 pachet cannelloni (250 g)
- 1 fir praz
- 1 dovlecel
- 250 g ricotta
- 1/2 cutie cu rosii decojite
- 1 cutie de branza de casa
- 100 g cascaval (ras)
- 4 linguri cu ulei vegetal
- sare
- piper
- menta proaspata pentru decor
Mod de preparare:
Toacă mărunt firul de praz şi dovlecelul. Căleşte-le în ulei încins până ce se înmoaie, la de pe foc şi amestecă-le cu ricotta şi brânza dulce.
Separat, bagă la blender roşiile din cutie (cubuleţe sau întregi). Potriveşte de sare şi piper şi lasă deoparte sucul obţinut.
Umple tuburile de cannelloni (nu le fierbe înainte) cu amestecul de brânză şi aşază-le într-un castron termorezistent.
Toarnă suc de roşii până ce lichidul le acoperă pe jumătate. Rade caşcaval şi dă la cuptor 25-30 de minute, până ce scade sosul. Scoate din cuptor şi serveşte-i calzi.
Cannelloni umpluţi cu brânză
Pofta buna!
Ce bine arata cannelloni astia