Cannelloni umpluti cu usturoi

Printeaza

Cannelloni umpluti cu usturoi din: paste, ailloli, branza, ulei.

Ingrediente:Cannelloni umpluti cu usturoi

  • paste
  • ailloli
  • branza
  • ulei

 

Mod de preparare:

Fierberi pastele respectând instrucţiunile de pe ambalaj. Scurgeţi şi lăsaţi la răcit. Apoi umpleţi pastele cu ailloli amestecat cu brânză rasă, de preferinţă cheddar mediu sau puternic, sau cu caşcaval.

Puneţi pastele într-un vas termorezistent pentru a le gratina cu puţin ulei sau unt, ca să nu se lipească de fund. Gratinaţi atât cât doriţi.

Dacă doriţi, puteţi să adăugaţi ailloli şi brânză rasă.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu-mi place usturoiul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.