Cannelloni umpluţi
PrinteazaO reteta de cannelloni umpluti din: morcovi, usturoi, sunca, ulei, rosii, amestec de carne tocata, sare, piper, oregano, mozzarella, lapte, supa, smantana, faina, parmezan si cannelloni.
- 500 g morcovi
- 1 catel de usturoi
- 100 g sunca
- 1 lingura ulei
- 1 cutie de rosii (420 ml)
- 200 g amestec de carne tocata
- sare
- piper
- 1 lingurita oregano uscat
- 125 g de mozzarella
- 50 ml de lapte
- 250 ml de supa
- 50 ml de smantna
- 60 g faina
- 100 g parmezan ras
- 12 cannelloni
Mod de preparare:
Tăiaţi cubuleţe morcovii, ceapa, usturoiul şi şunca şi căliţi-leîn ulei. Adăugaţi carnea şi prăjiţi-o. Puneţi jumătate din roşii să fiarbă încet. Condimentaţi cu sare, piper şi oregano.
Tăiaţi mozarella cubuleţe şi înglobaţi-o în amestec. Preîncălziţi cuptorul la 180°C. Bateţi laptele, supa, smântână, făina, parmezanul şi condimentele. Umpleţi cannelloni cu amestecul de carne tocată. Turnaţi sosul şi roşiile şi daţi la cuptor 30 min.
Cannelloni umpluţi
Pofta buna!
Incoming search terms:
- cannelloni umpluti