Cannelloni cu umplutura de dovlecei

Printeaza

Cannelloni cu umplutura de dovlecei din: dovlecei, ceapa, usturoi, ulei sare, piper, branza de burduf, patrunjel, cascaval, sos alb, cannelloni.

Ingrediente:

  • 600 g dovlecei
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri untdelemn de masline
  • sare
  • piper
  • 250 g branza de burduf
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 80 g cascaval ras
  • 250 ml sos alb (1-2 linguri de faina prajita in unt si stinsa cu lapte)
  • 16 rulouri de cannelloni.

Mod de preparare:

Cannelloni cu umplutura de dovlecei: curata dovleceii de coaja, se spala, se zvanta si se taie cubulete. Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt.

calesc bine dovleceii in untdelemnul incins circa 5 minute, amestecand ca sa nu se arda. Se adauga ceapa si usturoiul, sarea si praful de piper.

amesteca dovleceii prajiti cu branza faramitata, patrunjelul si jumatate din cascavalul ras.

Jumatate din sosul alb (bechamel) se pune intr-un vas rezistent la foc.

Cannelloni se umplu cu dovleceii si branza si se baga in vas. Se toarna deasupra restul de sos si de cascaval ras. Se baga la cuptor 30 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Ceai de Coada-Calului cu Lavandă: Băutura perfectă pentru relaxare și echilibru

Ceai de Coada-Calului cu Lavandă: Băutura perfectă pentru relaxare și echilibru din: ceai de coada calului, flori de lavanda, apa, miere. Ceaiul  este o combinație remarcabilă, aducând împreună beneficiile calmante ale coada-calului și aromele relaxante ale lavandei. Această băutură nu numai că vă ajută să vă destindeți, dar și să vă bucurați de un moment […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.