Cannelloni cu urda si spanac
PrinteazaO reteta de cannelloni cu urda si spanac din: cannelloni, spanac, urda, lapte, cascaval, oua, usturoi, sare, piper si ulei.
- 500 g cannelloni
- 500 g spanac
- 200 g urda
- 200 ml lapte
- 100 g cascaval ras
- 3 oua
- 3-4 catei de usturoi
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Spală şi opăreşte spanacul, apoi toacă-l, după ce l-ai scurs, cât mai mărunt. Pune-l la călit în două linguri cu ulei încins. Adaugă usturoiul pisat, sare şi piper după gust. Lasă pe foc, amestecând continuu, până ce devine piure. Lasă-l să se răcorească, apoi adaugă urda fărâmiţată şi din nou amestecă.
Umple acum tuburile de cannelloni cu acest piure şi aşază-le într-o tavă termorezistentă. Bate ouăle cu laptele şi un praf de sare şi toarnă-le peste cannelloni. Presară caşcavalul ras şi dă la cuptorul încins, la foc redus, 40-50 de minute, până ce se rumeneşte caşcavalul. Serveşte-i fierbinţi, cu sos de roşii sau smântână.
Cannelloni cu urda si spanac
Pofta buna!
Incoming search terms:
- curcuto placinta