Cannelloni cu urda si spanac

Printeaza

O reteta de cannelloni cu urda si spanac din: cannelloni, spanac, urda, lapte, cascaval, oua, usturoi, sare, piper si ulei.

Ingrediente:

  • 500 g cannelloni
  • 500 g spanac
  • 200 g urda
  • 200 ml lapte
  • 100 g cascaval ras
  • 3 oua
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Spală şi opăreşte spanacul, apoi toacă-l, după ce l-ai scurs, cât mai mărunt. Pune-l la călit în două linguri cu ulei încins. Adaugă usturoiul pisat, sare şi piper după gust. Lasă pe foc, amestecând continuu, până ce devine piure. Lasă-l să se răcorească, apoi adaugă urda fărâmiţată şi din nou amestecă.

Umple acum tuburile de cannelloni cu acest piure şi aşază-le într-o tavă termorezistentă. Bate ouăle cu laptele şi un praf de sare şi toarnă-le peste cannelloni. Presară caşcavalul ras şi dă la cuptorul încins, la foc redus, 40-50 de minute, până ce se rumeneşte caşcavalul. Serveşte-i fierbinţi, cu sos de roşii sau smântână.

Cannelloni cu urda si spanac

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • curcuto placinta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.