Cannelloni cu verdeata din: cannelloni, spanac, patrunjel, usturoi, rosii in bulion, suc de rosii, unt, telemea, cascaval, sare.
Ingrediente:
6 cannelloni
2 legaturi spanac
3 legaturi patrunjel
4 catei usturoi
200 g rosii in bulion
150 g suc de rosii
50 g unt
200 g teleme putin sarata
200 g cascaval ras
sare
Mod de preparare:
Speli verdeaţa (pătrunjelul şi spanacul) şi o toci. Opăreşti în puţină apă cu sare spanacul, lei o tigaie şi, în puţin unt, sotezi spanacul şi usturoiul tăiat mărunt. Adaugi pătrunjelul.
Când este gata, dai de pe foc şi aştepţi să se răcorească un pic. Pui telemeaua rasă fin şi amesteci.
Intre timp, fierbi cannelloni în apă cu un vârf de sare, le scurgi şi le laşi deoparte, pe un prosop uscat.
Umpli cannelloni cu amestecul de verdeţuri. Le aşezi într-un vas termorezistent, uns cu unt, şi deasupra torni roşiile din bulion mărunţite, sucul de roşii şi presari caşcavalul ras.
Dai la cuptor 20-30 de minute. Când sunt gata, le laşi să se răcorească un pic şi serveşti.
Cannelloni cu legume si telemea din: ulei de masline, ceapa, usturoi, vanata, rosii, foi de lasagna, smantana, cascaval, telemea, branza de vaci, mozzarella si busuioc. Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 1 ceapa tocata 1 catel de usturoi zdrobit 1 vanata curatata de coaja si taiata cuburi 400 g rosii tocate in suc un praf […]
Cannelloni cu bacon din: cannelloni, bacon, ardei, ceapa, pasta de rosii, ulei, parmezan, sare, piper, leustean. Ingrediente: 8 bucăţi de cannelloni 2 felii subţiri de bacon 3 ardei graşi 1 ceapă 3 linguri cu pastă de roşii 2 linguri cu ulei 100 g parmezan 3 fire de leuştean sare piper Mod de preparare: Taie în […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.