Cannelloni cu verdeata

Printeaza

Cannelloni cu verdeata din: cannelloni, spanac, patrunjel, usturoi, rosii in bulion, suc de rosii, unt, telemea, cascaval, sare.

Ingrediente:Cannelloni_cu_verdeata

  • 6 cannelloni
  • 2 legaturi spanac
  • 3 legaturi patrunjel
  • 4 catei usturoi
  • 200 g rosii in bulion
  • 150 g suc de rosii
  • 50 g unt
  • 200 g teleme putin sarata
  • 200 g cascaval ras
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli verdeaţa (pătrunjelul şi spanacul) şi o toci. Opăreşti în puţină apă cu sare spanacul, lei o tigaie şi, în puţin unt, sotezi spanacul şi us­turoiul tăiat mărunt. Adaugi pătrunjelul.

Când este gata, dai de pe foc şi aştepţi să se răco­rească un pic. Pui telemeaua rasă fin şi ames­teci.

Intre timp, fierbi cannelloni în apă cu un vârf de sare, le scurgi şi le laşi deoparte, pe un pro­sop uscat.

Umpli cannelloni cu amestecul de verdeţuri. Le aşezi într-un vas termorezistent, uns cu unt, şi deasupra torni roşiile din bulion mărunţite, sucul de roşii şi presari caşcavalul ras.

Dai la cuptor 20-30 de minute. Când sunt gata, le laşi să se răcorească un pic şi serveşti.

Cannelloni cu verdeata

Cannelloni_cu_verdeata

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Cannelloni cu legume si telemea

Cannelloni cu legume si telemea

Cannelloni cu legume si telemea din: ulei de masline, ceapa, usturoi, vanata, rosii, foi de lasagna, smantana, cascaval, telemea, branza de vaci, mozzarella si busuioc. Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 1 ceapa tocata 1 catel de usturoi zdrobit 1 vanata curatata de coaja si taiata cuburi 400 g rosii tocate in suc un praf […]

 

Cannelloni cu bacon

Cannelloni cu bacon

Cannelloni cu bacon din: cannelloni, bacon, ardei, ceapa, pasta de rosii, ulei, parmezan, sare, piper, leustean. Ingrediente: 8 bucăţi de cannelloni 2 felii subţiri de bacon 3 ardei graşi 1 ceapă 3 linguri cu pastă de roşii 2 linguri cu ulei 100 g parmezan 3 fire de leuştean sare piper   Mod de preparare: Taie în […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.