Cantuccini cu ciocolata

Printeaza

Cantuccini cu ciocolata din: faina, cacao, praf de copt, zahar, oua, sare, migdale, lapte.
Cantuccini cu ciocolata

Ingrediente :

  • 300 g faina
  • 2 lingurite cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 170 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 oua intregi
  • 1 galbenus
  • 1 varf de cutit de sare
  • 150 g migdale intregi
  • 1 galbenus de ou
  • 2 linguri lapte cald

 

Mod de preparare:

Se framanta un aluat din ingredientele pentru aluat, in care se incorporeaza migdalele.

Se imparte in trei portii mari, din care se formeaza suluri cu diametrul de circa 2,5 cm.

Se bat galbenusurile cu laptele, se ung sulurile si se asaza intr-o tava unsa si infainata.

Se coc aproximativ 20 de minute in cuptorul incins la 180C.

Se scot din cuptor, se lasa putin sa se raceasca si se taie oblic felii groase de 1/2-1 cm.

Se asaza inapoi in tava cu fata taiata in jos si se mai coc 5-7 minute.

Apoi se scot si se lasa sa se raceasca.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.