Cap de vitel rasol

Printeaza

Cap de vitel rasol

Ingrediente:Cap de vitel rasol

  • 1 cap de vitel
  • bulion rece de vacă
  • sare
  • sos de hrean

Mod de preparare:

Pregătim capul de viţel ca pentru um­plut. Desfacem carnea de pe oase.

O tăiem bucăţi, acoperim cu bulion rece de vacă sau de viţel şi fierbem capul ca şi cand ar fi umplut. Lăsăm să se răcească şi servim cu aspic şi cu sos de hrean,.

Capul de viţel se serveşte în bucăţi, deoarece, fiind gol pe dinăuntru, nu ar avea aspect frumos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.