Cappuccino Ice
PrinteazaO reteta de cappuccino ice din: espresso, inghetata, lapte integral, zahar, gheata, cafea instant, smantana si zahar vanilat.
- 2 cescute espresso
- 50 g ingheatata de smantana
- 100 ml lapte integral
- 1 lingura zahar
- 5 cuburi gheata
- 1 lingurita cafea instant (pulbere)
- 50 ml smantana dulce
- 1 lingurita zahar vanilat
pentru decor:
- cafea instant pulbere
Mod de preparare:
Toarnă espressoul în vasul blenderului împreună cu 1 linguriţă de cafea instant pulbere şi zahărul.
Adaugă gheaţa spartă, laptele şi îngheţata. Mixează ingredientele 1 minut până când obţii o compoziţie cremoasă, fară ace de gheaţă.
Intre timp, bate smântână cu zahărul vanilat (fără să ajungă frişcă). Toarnă băutura în pahare şi adaugă smântână bătută.
Presară puţină pulbere de cafea instant şi serveşte imediat.