Cappuccino cu sparanghel

Printeaza

Capuccino cu sparanghel si ficat de rata, trufe, bulion de pui, smantana, frisca, felii subtiri de bacon, sare si piper.

Ingrediente:

  • 100 g ficat de raţă
  • 100 g sparanghel
  • 5 g trufe
  • 150 ml bulion de pui
  • 200 ml smântână
  • 100 ml frişcă
  • 4 felii subţiri de bacon
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cappuccino cu sparanghel: Zdrobiţi sparanghelul şi îl fierbeţi în bulion. Adăugaţi smântână şi amestecaţi.

Condimentaţi cu sare şi piper negru. Adăugaţi jumătate din cantitatea de ficat de raţă şi lăsaţi la loc cald.

Adăugaţi frişca, trufele măcinate şi restul ficatului de raţă, pe care anterior l-aţi transformat într-un piure fin.

Prăjiţi baconul aproximativ 30 minute la 80°C până devin crocante.

Decoraţi interiorul unei cupe termorezistente cu sparanghel.

Turnaţi crema de sparanghel şi acoperiţi cu puţină cremă de frişcă şi trufe.

Decoraţi cu puţin sparanghel, cuburi mici de ficat de raţă, trufe şi bacon crocant.

 

 

 

Poftă bună!

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.