Caprioara cu sos de smantana cu garnitura de piure de cartofi

Printeaza

 Caprioara cu sos de smantana cu garnitura de piure de cartofi

Ingrediente:Caprioara cu sos de smantana cu garnitura de piure de cartofi

  • 1,400 kg came macră de caprioară
  • 2 cepe
  • 1/2 lingură faină
  • sare
  • 1 lin­guriţă boia
  • 150 g smantană
  • 400 g cartofi
  • 150 g unt
  • 1/4 l lapte
  • 4/3 l supă sau apă

 

Mod de preparare:

Se taie carnea bucăţi mici egale, se sotează în unt cu ceapă tocată, apoi se pun faina, boiaua, sarea, supa şi se fierbe 35 minute.

Se pune smantană şi se mai fierbe 8 minute. Se serveşte cu un piure de cartofi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.