Capsuni imbracate in ciocolata

Printeaza

Capsuni imbracate in ciocolata din: ciocolata, capsuni, fistic.

Ingrediente:Capsuni imbracate in ciocolata

  • 1 ciocolată (cu 55% cacao)
  • 20 de căpşuni, spălate şi uscate bine
  • 60g de fistic, tocat fin

 

Mod de preparare:

Se topeşte ciocolata la bain-marie, într-un bol aşezat deasupra unei cratiţe în care fierbe apă (apa nu trebuie să atingă fundul bolului). Se amestecă din când în când până ce s-a topit toată ciocolata, în jur de 3-5 minute.

Se scufundă fiecare căpşună, dintr-o singură mişcare, în ciocolată, învârtind-o pentru a se acoperi bine de jur-împrejur.

Se presară cu fistic partea acoperită de ciocolată şi se aşază căpşunile pe o hârtie de copt. Se lasă căpşunile câteva minute la răcit.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.