Capsuni la pahar

Printeaza

Capsuni la pahar din: capsune, mascarpone, zahar, fursecuri.

Ingrediente:

  • o caserolă căpşune
  • 250 g mascarpone
  • 100 g zahăr pudră
  • 200 g fursecuri

 

 

 

Mod de preparare:

Mascarpone se bate cu zahărul pudră şi se repartizează în cupe sau pahare. Se aşază un strat de fursecuri fărâmiţate şt apoi căpşune tăiate.

Se repetă operaţiunea şi se dau cupele la frigider pentru 15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.