Capsuni cu sos de ciocolata si sirop de artar

Printeaza

Capsuni cu sos de ciocolata si sirop de artar din: praf de cacao, praf de roşcovă, ulei de nucă de cocos, sirop de arţar sau nectar de agave, vanilie, sare, capsuni.

 

Ingreidente:

  • 3/4 ceaşcă de praf de cacao
  • 2 linguri de praf de roşcovă
  • 3/4 ceaşcă de ulei de nucă de cocos, lichid
  • 2 linguri de sirop de arţar sau nectar de agave
  • 1 linguriţă de vanilie
  • 1/2 linguriţă de sare
  • 1 cană de căpşuni

 

Mod de preparare:

Pentru a prepara sosul de ciocolată, mai întâi încălziţi uleiul de nucă de cocos până se lichefiază.

Intr-un mixer, ames­tecaţi laolaltă toate ingredientele cu excepţia căpşunilor, până se omogenizează.

Poate fi nevoie să mai adăugaţi o lingură de apă, pentru a ajuta ingredientele să se amestece mai bine.

Turnaţi sosul de ciocolată într-un vas. înfigeţi câte o scobi­toare pe lângă coada fiecărei căpşuni şi înmuiaţi fructul în sosul de ciocolată, astfel încât să se acopere cu ciocolată cele două treimi de jos ale căpşunii, lăsând liberă treimea de sus şi coada.

Aranjaţi căpşunile pe o farfurie şi puneţi-le la congelat timp de două ore, până când sdSul de ciocolată se întăreşte. Apoi, depozitaţi-le într-un vas închis ermetic, la frigider.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.