Caracatita cu sos si macaroane scurte

Printeaza

Caracatita cu sos si macaroane scurte

Ingrediente:

  • 1 ceapa mare sau doua mai mic
  • suc de rosii
  • 1 pahar de vin alb
  • putin usturoi
  • piper
  • 1caracatita
  • sare

Mod de preparare:

Caracatita cu sos si macaroane scurte: In primul rind se pune la fiert caracatita intr-o oala fara nici un pic de apa. Caracatita are mult lichid care se lasa cu fierberea.

Nu se pune nici sare, traieste in apa sarata si carnea ei e sarata de la natura.

Cind se evaporeaza toata apa obtinuta prin fierberea caracatitei, se ia de pe foc si se taie in bucatele mici, ca o maslina.

Separat se caleste ceapa cu usturoiul, se adauga sosul de rosii, se stinge cu vinul si daca e nevoie se adauga si putina apa.

pune caracatita taiata cubulete. Se pune sare cu grija sa nu fie prea sarata mincarea, si piper dupa gust.

 

Pofta buma!

 

 

Salată de Ridichi cu Avocado și Lime

Salată de Ridichi cu Avocado și Lime: Dacă ești în căutarea unei salate fresh și nutritive, salata de ridichi cu avocado și lime este alegerea ideală. Această rețetă este perfectă pentru o masă ușoară sau ca acompaniament la un fel principal. Combinația de ridichi crocante, avocado cremos și dressing-ul acrișor de lime oferă un gust […]

Vin din Zmeură

Vin din Zmeură: Rețeta Aromată perfectă pentru cei care doresc să savureze ceva diferit de vinurile tradiționale. Pregătirea ingredientelor: 30 minute Fermentarea primară: 7-10 zile Fermentarea secundară: 4-6 săptămâni Maturarea în sticlă: 3-12 luni Timp total: 3-12 luni (în funcție de timpul de maturare) Ingrediente Zmeură proaspătă sau congelată (2 kg): Zmeura este ingredientul principal […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.