Caras la cupor cu rozmarin si vin alb
PrinteazaCaras la cupor cu rozmarin si vin alb din: caras, zeama de lamaie, ulei, sare, piper, praf de usturoi, rozmarin, vin alb.
Ingrediente:
- 2 bucăţi caras
- zeama de la 1 lămâie
- ulei
- sare
- piper
- praf de usturoi
- rozmarin tocat
- 50 ml vin alb
Mod de preparare:
Cureţi peştele, îl speli şi îl crestezi din 1 cm în 1 cm, pe ambele părţi. Faci o marinată din zeamă de lămâie, sare, piper, usturoi, rozmarin şi vin şi le pui peste peşte.
Laşi peştele în marinată 2 ore. Aşezi peştele în tavă pe burtă, apoi dai tava la cuptor pentru 15 minute. Mai stropeşti din când în când cu marinata. Serveşti peştele cu cartofi copţi.
Pofta buna!