Caras la cuptor cu rozmarin si vin alb
PrinteazaCaras la cuptor cu rozmarin si vin alb: peste, lamaie, ulei, sare, piper, usturoi, rozmarin, vin alb.
- 2 bucăţi caras
- 1 lămâie
- ulei
- sare
- piper
- praf de usturoi
- rozmarin tocat
- 50 ml vin alb
Mod de preparare:
Cureţi peştele, îl speli şi îl crestezi din 1 cm în 1 cm, pe ambele părţi. Faci o marinată din zeamă de lămâie, sare, piper, usturoi, rozmarin şi vin şi le pui peste peşte.
Laşi peştele în marinată 2 ore. Aşezi peştele în tavă pe burtă, apoi dai tava la cuptor pentru 15 minute. Mai stropeşti din când în când cu marinata. Serveşti peştele cu cartofi copţi.
Pofta buna!
Eu as pune busuioc in loc de rozmarin, mi se pare ca se potriveste mai bine cu carasul