Gătitul unei fripturi de vită poate fi o experiență culinară minunată atunci când știi cum să o faci. Selectarea fripturii: Alegerea unei bucăți de carne de calitate este esențială pentru succesul fripturii tale. Mușchiul și file mignon sunt printre cele mai bune alegeri pentru o friptură […]
Caras prajit cu morcovi fierti
PrinteazaCaras prajit cu morcovi fierti din: caras, malai, faina, sare, piper, ulei, usturoi.
Ingrediente:
- 6-8 caraşi mijlocii
- 2 linguri cu mălai
- 2 linguri cu făină
- sare
- piper măcinat
- 1 cana cu ulei
- usturoi pisat
Mod de preparare:
Caras prajit cu morcovi fierti: Curăţaţi pestele de solzi, goliţi-l, strângeţi icrele (dacă găsiţi), spălaţi cu multa apă.
Săraţi pe dinăuntru şi pe dinafară, lăsaţi să stea 15 min, scurgeţi iar şi treceţi prin mălai sau prin faină şi prăjiţi in ulei încins, întoarceţi des si scoateţi pe şerveţele când s-au rumenit.
Puneţi peştii pe platou, acoperiţi cu mujdei de usturoi şi serviţi alături de morcovi şi cartofi fierţi, cu salata de sfeclă roşie şi hrean.
Pofta buna!
burta, apa, ceapa, usturoi, ulei de floarea soarelui, oua, smantana, marar, sare, piper. Ciorba de burtă este o delicioasă supă tradițională românească, cunoscută pentru gustul său bogat și cremos. Iată cum să pregătiți acest fel de mâncare minunat: Ingrediente: 500g de burtă (curățată și spălată) 2 litri de apă 1 […]