Caras prajit cu morcovi fierti

Printeaza

Caras prajit cu morcovi fierti din: caras, malai, faina, sare, piper, ulei, usturoi.

Ingrediente:Caras prajit cu morcovi fierti

  • 6-8 caraşi mijlocii
  • 2 linguri cu mălai
  • 2 linguri cu făină
  • sare
  • piper măcinat
  • 1 cana cu ulei
  • usturoi pisat

 

Mod de preparare:

Curăţaţi pestele de solzi, goliţi-l, strângeţi icrele (dacă găsiţi), spălaţi cu multa apă.

Săraţi pe dinăuntru şi pe dinafară, lăsaţi să stea 15 min, scurgeţi iar şi treceţi prin mălai sau prin faină şi prăjiţi in ulei încins, întoarceţi des si scoateţi pe şerveţele când s-au rumenit.

Puneţi peştii pe platou, aco­periţi cu mujdei de usturoi şi serviţi alături de morcovi şi cartofi fierţi, cu salata de sfeclă roşie şi hrean.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.