Caras prajit cu morcovi fierti

Printeaza

Caras prajit cu morcovi fierti din: caras, malai, faina, sare, piper, ulei, usturoi.

Ingrediente:

  • 6-8 caraşi mijlocii
  • 2 linguri cu mălai
  • 2 linguri cu făină
  • sare
  • piper măcinat
  • 1 cana cu ulei
  • usturoi pisat

 

Mod de preparare:

Caras prajit cu morcovi fierti: Curăţaţi pestele de solzi, goliţi-l, strângeţi icrele (dacă găsiţi), spălaţi cu multa apă.

Săraţi pe dinăuntru şi pe dinafară, lăsaţi să stea 15 min, scurgeţi iar şi treceţi prin mălai sau prin faină şi prăjiţi in ulei încins, întoarceţi des si scoateţi pe şerveţele când s-au rumenit.

Puneţi peştii pe platou, aco­periţi cu mujdei de usturoi şi serviţi alături de morcovi şi cartofi fierţi, cu salata de sfeclă roşie şi hrean.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Cum prepari corect carnea de vita – Ghid complet

Gătitul unei fripturi de vită poate fi o experiență culinară minunată atunci când știi cum să o faci. Selectarea fripturii: Alegerea unei bucăți de carne de calitate este esențială pentru succesul fripturii tale. Mușchiul și file mignon sunt printre cele mai bune alegeri pentru o friptură […]

Ciorba de burtă autentică

burta, apa, ceapa, usturoi, ulei de floarea soarelui, oua, smantana, marar, sare, piper. Ciorba de burtă este o delicioasă supă tradițională românească, cunoscută pentru gustul său bogat și cremos. Iată cum să pregătiți acest fel de mâncare minunat: Ingrediente: 500g de burtă (curățată și spălată) 2 litri de apă 1 […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.