Carbonara alforno

Printeaza

O reteta delicioasa de carbonara alforno din: spaghetti, ceapa, usturoi, mazare, unt, sare, piper, rosii cherry, sunca, arpagic, oua, lapte, smantana si parmezan.

Ingrediente:Carbonara alforno

  • 400 g de spaghetti
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de us­turoi
  • 300 g de mazăre congelată
  • 1 lingură de unt
  • sare
  • piper
  • 100 g de roşii cherry
  • 150 g de şuncă feliată
  • 1 legătură de arpa­gic
  • 3 ouă
  • 200 ml de lapte
  • 150 ml de smântână
  • 50 g de parme­zan ras

 

Mod de preparare:

Fierbeţi pastele, apoi scurgeţi-le. Curăţaţi ceapa şi usturoiul, apoi tocaţi-le cubuleţe. Căliţi-le în unt cca 3 minute îm­preună cu mazărea, apoi condimentaţi-le.

Tăiaţi mărunt roşiile, şunca şi arpagicul.

Preîncălziţi cuptorul la 200°C. Aşezaţi într-o formă de sufleu roşiile, şunca, mazărea şi pastele. Bateţi ouăle, laptele, smântână, mirodeniile şi brânza, apoi turnaţi amestecul obţinut peste paste.

Daţi totul la cuptor cca. 25 de minute.

Carbonara alforno

Carbonara alforno

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.