Carbonara alforno

Printeaza

Carbonara alforno din: spaghetti, ceapa, usturoi, mazare, unt, sare, piper, rosii cherry, sunca, arpagic, oua, lapte, smantana si parmezan.

Ingrediente:

  • 400 g de spaghetti
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de us­turoi
  • 300 g de mazăre congelată
  • 1 lingură de unt
  • sare
  • piper
  • 100 g de roşii cherry
  • 150 g de şuncă feliată
  • 1 legătură de arpa­gic
  • 3 ouă
  • 200 ml de lapte
  • 150 ml de smântână
  • 50 g de parme­zan ras

 

Mod de preparare:

Fierbeţi pastele, apoi scurgeţi-le. Curăţaţi ceapa şi usturoiul, apoi tocaţi-le cubuleţe. Căliţi-le în unt cca 3 minute îm­preună cu mazărea, apoi condimentaţi-le.

Tăiaţi mărunt roşiile, şunca şi arpagicul.

Preîncălziţi cuptorul la 200°C. Aşezaţi într-o formă de sufleu roşiile, şunca, mazărea şi pastele. Bateţi ouăle, laptele, smântână, mirodeniile şi brânza, apoi turnaţi amestecul obţinut peste paste.

Daţi totul la cuptor cca. 25 de minute.

 

Carbonara alforno

Pofta buna!

 

 

 

Blue Kamikaze

Blue Kamikaze este o variantă vibrantă a cocktailului clasic Kamikaze, care adaugă o notă de culoare și aromă prin utilizarea lichiorului blue curaçao. Este un cocktail cu un echilibru plăcut între dulce și acrișor, și se prepară rapid, fiind perfect pentru petreceri și ocazii speciale. Culoarea albastră atrăgătoare și gustul său […]

Smoothie cu Smochine, Iaurt și Miere

Un smoothie delicios și nutritiv cu smochine, iaurt și miere este nu doar o băutură răcoritoare, ci și o sursă excelentă de energie și nutrienți. Acest smoothie combină dulceața naturală a smochinelor cu textura cremoasă a iaurtului și aroma dulce a mierii, transformându-se într-o opțiune perfectă pentru micul […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.