Careuri de miel cu verdeturi

Printeaza

Careuri de miel cu verdeturi din: ceapa, usturoi, ulei, hasmatuchi, cimbru, maghiran, salvie, rozmarin, sare, piper, careuri de miel.

Ingrediente:Careuri de miel cu verdeturi

  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 6 linguri de ulei de măsline
  • câte 1/2 linguriţă de hasmaţuchi (pătrunjel franţuzesc), cimbru, maghiran, salvie, rozmarin (proaspăt tocate)
  • sare
  • piper
  • 12 careuri de miel

 

Mod de preparare:

Se curăţă ceapa şi usturoiul şi se toacă mărunt. Se amestecă într-un bol ceapa, usturoiul şi ierburile proaspete şi se asezonează cu sare şi piper.

Se taie careurile de miel în cotlete, care se crestează (astfel se evită curbarea cotletelor pe grătar). In continuare, cotletele se ung cu marinada de ierburi aromatice şi se lasă la marinat peste noapte într-un vas.

Se scot bucăţile de miel din marinadă şi se lasă bine la scurs. Se adună marinada. în continuare, cotletele se prăjesc pe grătar circa 8 minute, întorcându-se de mai multe ori şi ungându-se cu marinada. Carnea se serveşte cu baghetă sau cartofi copţi în folie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.