Carnaciori de casa

Printeaza

Carnaciori de casa din: carne de porc, carne de vita, slanina, supa de carne, mate, sare si piper.

Ingrediente:

  • 3 kg carne de porc
  • 2 kg carne de vită
  • un kg de slănină
  • supă de carne
  • maţe
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnaciori de casa: Se dă carnea prin maşina de tocat, se amestecă, se pune sare, piper.

Se toarnă şi puţin din supa în care a fiert căpăţâna de porc pen­tru tobă şi-apoi se umplu maţele, trăgând carnea prin tulumbă, după care se afumă cârnaţii cu rumeguş de fag.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.