Carnaciori crocanti

Printeaza

Carnaciori crocanti din: carnaciori de bere, porumb de lapte, ou, sare si piper.

Ingrediente:Carnaciori_crocanti

  • 200 g carnaciori de bere
  • 1 cutie cu porumb de lapte
  • 1 ou
  • sare
  • piper macinat negru si rosu

 

Mod de preparare:

Pune pe cate doua scobitori un porumb flancat de cate un carnacior.

Tavaleste fiecare formatiune prin ou batut cu sare si piper si amestec crocant cu fulgi de porumb. Incinge uleiul intr-o tigaie, apoi prajeste cate 2-3 minute pe fiecare parte.

Carnaciori crocanti

Carnaciori_crocanti

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.