Istorie, Ingrediente și Rețete. Aperol este un lichior italian aperitiv, cunoscut pentru gustul său ușor amărui și culoarea portocalie vibrantă. A devenit celebru în special pentru cocktailul Aperol Spritz, o băutură extrem de populară în Italia și în întreaga lume. Aperolul este făcut dintr-o combinație secretă de ingrediente, dar […]
Carnaciori in foitaj cu miere
PrinteazaCarnaciori in foitaj cu miere din: mustar, miere, carnaciori, ou, seminte de susan.
Ingrediente:
- 3 linguri muştar cu boabe întregi
- 1 lingură miere
- 40 cărnăciori mici sau 450 g cârnăciori de porc
- 400 g aluat de foitaj – de cumpărat
- 1 ou, bătut
- 1-2 linguri seminţe de susan
Mod de preparare:
Carnaciori in foitaj cu miere: Incinge cuptorul la semnul 7/220°C.
Combină muştarul şi mierea şi unge cârnăciorii cu amestecul. Intinde foitajul într-o foaie şi taie fâşii de 3 cm grosime şi apoi 8 cm lungime.
Pune câte 1 cărnăcior în mijlocul fiecărei bucăţi de foitaj, unge marginile foii cu ou şi rulează în jurul cârnâciorului.
Presează pentru ca să se lipească marginile şi procedează la fel cu toată cantitatea de ingrediente.
Aşază rulourile pe tava de copt unsă, unge cu ou şi presară susan. Dă la cuptor 10-15 minute, până când aluatul se rumeneşte şi cârnăciorii se pătrund.
Pofta buna!
carne de miel, rosii, ceapa, ulei, busuioc, frunze de telina, usturoi, fulgi de chili, parmezan. O delicatesa, plina de arome, usor de preparat. timp de preparare 45 minute, timp de gatire 20 minute, 3-4 portii Carnea de miel: este o sursa bogata de proteine: 100 grame de carne asigura […]