Carnaciori in foitaj

Printeaza

Carnaciori in foitaj din: aluat foitaj, carnati picanti, ou si cascaval.

Ingrediente:

  • 500 g aluat foitaj

umplutura:

  • 500 g carnati picanti
  • 1 ou
  • 100 g cascaval ras

 

Mod de preparare:

Intinzi bucata de foitaj putin cu sucitorul, dupa care tai fasii late de 5 cm. Diecare fasie o tai in cinci bucati. Carnatii ii tai bucati tot de 5 cm.

Ungi cu ou batut fasiile de aluatl, presari cascaval ras si rulezi fiecare bucata de carnat, strangi bine aluatul la rulare.

Asezi rulourile intr-o tava cu hartie de copt si le introduci in cuptorul incins pentru 25-30 de minute.

 

Carnaciori in foitaj

Pofta buna!

 

 

Orez Vegetarian Sălbatic cu Legume și Fructe Uscate

Orez Vegetarian Sălbatic cu Legume și Fructe Uscate. Acest fel de mâncare combină textura unică a orezului sălbatic cu dulceața fructelor uscate și prospețimea legumelor, creând un echilibru perfect între gust și sănătate. Ingrediente Orez sălbatic (200 g): Orezul sălbatic nu este doar bogat în fibre, ci și în proteine, contribuind la sățietate și la […]

Paste Carbonara cu Kaizer

Paste Carbonara cu Kaizer: O Rețetă Clasică și Aromată – o variantă delicioasă a clasicului fel de mâncare italian. Această rețetă combină textura cremoasă a sosului de carbonara cu savoarea bogată a kaizerului afumat, creând un fel de mâncare reconfortant și rapid de preparat, perfect pentru o cină în timpul săptămânii. Ingrediente Spaghete (400 g): […]

 

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Sunt foarte buni, insa acum vand toate patiseriile asa ceva

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.