Carnati la gratar cu sos de ceapa din: carnati de porc, sare, piper, ulei de masline, unt, ceapa, zahar pudra, faina, supa, cartofi, smantana, mustar. Ingrediente: 10 carnati de porc sare și piper negru măcinat Pentru sosul de ceapa: 2 linguri ulei de masline 2 linguri unt 8 cepe feliate 1 linguriță zahăr pudră 1 lingură […]
Carnaciori la gratar cu piure de cartofi
PrinteazaCarnaciori la gratar cu piure de cartofi din: carnaciori picanti, rozmarin, ulei de floarea soarelui, rosii cherry, cartofi, sare, unt, lapte.
- 8 carnaciori picanti
- rozmarin verde
- 2-3 linguri ulei de floarea soarelui
- 8 rosii cherry
- 8 bete pentru frigarui
- 8 cartofi
- sare
- 75 g unt
- 100 ml lapte fierbinte
Mod de preparare:
Se curăţă cartofii, se spală şi se fierb cu o linguriţă de sare.
Carnaţii se ung cu ulei şi se înfig pe beţele de frigărui. Se încinge grătarul, se unge cu ceapă.
Se coc roşiile, se stropesc cu oţet balsamic şi ulei de măsline. Se aşază apoi cârnaţii, care se lasă până se rumenesc.
Cartofii fierţi se scurg de zeamă, se pasează şi se amestecă cu laptele fierbinte si untul moale.
Piureul de cartofi se serveşte cu cârnaţii şi cu roşiile coapte şi ceapă verde tocată mărunt.
Carnaciori la gratar cu piure de cartofi
Pofta buna!
poate iti place si:
Carnati la gratar cu sos de ceapa
Carnati la gratar cu piure
Carnati la gratar cu piure din: carnati de porc, sare, piper, ulei de masline, unt, ceapa, zahar pudra, faina, supa, cartofi, smantana, mustar. Ingrediente: 12 carnati de porc sare și piper negru măcinat Pentru sosul de ceapa: 2 linguri ulei de masline 2 linguri unt 8 cepe feliate 1 linguriță zahăr pudră 1 lingură de făină […]
Pofta buna!